• CITY NET
    SH.P.K
    City Net Sh.p.k udhehiqet nga nje ekip referimi dhe nje rrjet profesionistesh me aftesi te ndryshme,
    duke punuar ne sinergji dhe duke vleresuar cdo project.

OBJEKTIV

Jemi partner te klienteve tane ne ndertimin e projekteve te perbashketa.

PERSHTATJE

City Net Shpk udhehiqet nga nje ekip referimi dhe nje rrjet profesionistesh me aftesi te ndryshme.

SKUADER

Metoda jone e punes bazohet ne kompetencen e ekipeve dhe ne pervojen menaxhuese te menaxhereve te projektit.

KOMPETENCAT TONA

Garantojme

Konsulence marketing dhe support strategjik.

Menaxhojme

Procesin e komunikimit.

Nderlidhim

Kompetencat e marketingut dhe zhvillimin teknologjik.

Ofrojme

Mbeshtetje dhe asistence te vazhdueshme.

Bashkepunojme

Me partnere lokale dhe globale.

NDERMJET MENAXHEREVE TE PROJEKTIT, BURIMEVE TE BRENDSHME DHE PARTNEREVE TE SPECIALIZUARA, EKIPI YNE PERFSHIN PROFESIONALE TE LARTE!

Bashkohu dhe ti skuadres tone!
City Net Sh.p.k
Condor Center, Kati i II
Rruga e Kavajes, Tirane, Albania
E Hene - E Premnte
10:00 AM - 7:00 PM